Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

演出经纪人考试聚题库

演出经纪人考试聚题库, yetenek ajanı sertifika sınavlarına hazırlanan bireyler için tasarlanmış bir iPhone uygulamasıdır. Temel sahne sanatları bilgisi, politikalar, yönetmelikler ve pratik ajan uygulamaları gibi konuları kapsayan kapsamlı bir geçmiş sınav soruları ve simüle test formatları koleksiyonuna sahiptir. Uygulama, umutlu ajanlara otantik sınav senaryolarını uygulama fırsatı sunarak değerli bir çalışma arkadaşı olarak hizmet verir.

Uygulama, kullanıcıların uygunluklarına göre çalışma oturumlarını planlamalarına ve hatta geri sayım hatırlatıcıları ayarlamalarına olanak tanıyan yeni bir Çalışma Planı özelliği sunar. Konuyla ilgili matkaplar, ulusal ve bölgesel deneme sınavları ve rastgele gerçek test simülasyonları dahil çeşitli pratik modlarla, kullanıcılar ilerlemelerini gerçek zamanlı olarak takip edebilirler. Bu kişiselleştirilmiş geri bildirim mekanizması, adayların son çalışma performansları ve doğruluk oranları hakkında içgörüler sağlayarak adayların özgüvenini arttırır.

Program diğer dillerde mevcuttur

演出经纪人考试聚题库 iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.7.6
  • 4.1

(0)
  • Güvenlik Durumu

演出经纪人考试聚题库 hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer 演出经纪人考试聚题库 denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam